Focar de Covid la un centru de asistenţă socială din Vultureşti

Date:

Share post:

Un focar de coronavirus cu (cel puţin) 40 de cazuri de infectare se află în comuna musceleană Vultureşti, satul Bârzeşti, acolo unde fiinţează un Centru de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap.

Informaţia a fost furnizată de biroul de presă al Prefecturii Argeş, azi la prânz, care nu a precizat câte cazuri de infectare sunt în rândurile beneficiarilor şi câte în cele ale personalului.

Centrul respectiv (foto) are două componente: un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică şi o locuinţă protejată.

Prima dintre cele două componente a fost inaugurată acum şase ani, urmare a unei investiţii de 6,3 milioane de euro, făcută din fonduri europene nerambursabile.

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare – Dintre cele 40 de cazuri de la Vultureşti, 11 persoane infectate sunt angajaţi ai Centrului, iar celelalte 29 sunt beneficiari internaţi în unitate.

De asemenea, la unitatea de asistenţă socială din satul Ioneşti, comuna Buzoeşti (un complex de patru locuinţe protejate) sunt confirmate 24 de cazuri de infectare cu coronavirus: nouă angajaţi şi 15 beneficiari.

sursa foto: CJ Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular