Florin Nini: Sunt convins că vom obţine un rezultat pozitiv

Date:

Share post:

În avanpremiera meciului de baschet de mâine, dintre BCM Piteşti şi Dinamo, antrenorul piteşenilor, dl Florin Nini, e destul de circumspect, deşi echipa noastră e net superioară adversarei.

„Ce s-a întâmplat la Bucureşti în partida cu Steaua este de domeniul trecutului. Acum ne interesează partida de mâine, care trebuie tratată foarte serios. Eu rămân consecvent declaraţiilor mele anterioare, nu le fac de dragul de a spune şi eu ceva la conferinţe.

Mulţi au considerat surprinzător succesul nostru în partida cu Steaua,  însă  şi Dinamo este capabilă să producă surprize. Nu există adversari buni sau slabi. Cel mai important este că noi trebuie să rămânem concentraţi, să fim focusaţi şi să câştigăm.

Mă bucur că am reuşit să urcăm uşor-uşor intensitatea jocului, atât ofensiv, cât  şi defensiv. Sunt bucuros că obţinem victorii, că avem jucători şi putem face rotaţie lungă pe bancă, şi că reuşim să câştigăm.

Mâine, aşteptăm o sală plină. Suporterii ne-au purtat spre victorie în meciul contra Timişoarei, ne-au impulsionat, iar noi trebuie să-i mulţumim cu victoria. Vreau să rămânem echilibraţi, nu o să facem nuntă la victorii.

În altă ordine de idei, este îmbucurător faptul că avem trei jucători convocaţi la naţională. Pentru ei nu este provocare, este un merit şi îi felicit. Nu este uşor pentru mine să fac antrenamente cu 7-8 jucători, dar este o situaţie pe care trebuie s-o acceptăm şi să ne bucurăm pentru cei trei jucători – Tudor Gheorghe, Radu Paliciuc şi Iulian Orbeanu”.

Foto: Gabriel PINTILEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Din 2024, adio motoare diesel pe Dacia Duster

Începând cu modelele anului 2024, Dacia nu va mai...

CS Mioveni a scos un punct nesperat, la ultima fază a meciului: 1-1 acasă, cu Sepsi

CS Mioveni a jucat azi, cu Sepsi Sfântu-Gheorghe, un...

Avalanşa de la cabana Capra: până la prânz, salvatorii nu ajunseseră încă la turiştii blocaţi (video)

Efectivele impresionante ale forţelor de ordine, plus drumari şi...

O avalanşă puternică a lovit azi noapte cabana Capra, de pe Transfăgărăşan (galerie foto)

O avalanşă puternică a lovit în plin azi noapte...

FC Argeş, punct meritat la Sibiu, cu Hermannstadt: 1-1, gol Garita

FC Argeş a încerca azi, la Sibiu, cu câteva...