Florin Nini

În avanpremiera meciului de baschet de mâine, dintre BCM Piteşti şi Dinamo, antrenorul piteşenilor, dl Florin Nini, e destul de circumspect, deşi echipa noastră e net superioară adversarei.

„Ce s-a întâmplat la Bucureşti în partida cu Steaua este de domeniul trecutului. Acum ne interesează partida de mâine, care trebuie tratată foarte serios. Eu rămân consecvent declaraţiilor mele anterioare, nu le fac de dragul de a spune şi eu ceva la conferinţe.

Mulţi au considerat surprinzător succesul nostru în partida cu Steaua,  însă  şi Dinamo este capabilă să producă surprize. Nu există adversari buni sau slabi. Cel mai important este că noi trebuie să rămânem concentraţi, să fim focusaţi şi să câştigăm.

Mă bucur că am reuşit să urcăm uşor-uşor intensitatea jocului, atât ofensiv, cât  şi defensiv. Sunt bucuros că obţinem victorii, că avem jucători şi putem face rotaţie lungă pe bancă, şi că reuşim să câştigăm.

Mâine, aşteptăm o sală plină. Suporterii ne-au purtat spre victorie în meciul contra Timişoarei, ne-au impulsionat, iar noi trebuie să-i mulţumim cu victoria. Vreau să rămânem echilibraţi, nu o să facem nuntă la victorii.

În altă ordine de idei, este îmbucurător faptul că avem trei jucători convocaţi la naţională. Pentru ei nu este provocare, este un merit şi îi felicit. Nu este uşor pentru mine să fac antrenamente cu 7-8 jucători, dar este o situaţie pe care trebuie s-o acceptăm şi să ne bucurăm pentru cei trei jucători – Tudor Gheorghe, Radu Paliciuc şi Iulian Orbeanu”.

Foto: Gabriel PINTILEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here