La finalul partidei de la Cluj-Napoca, dintre gazdele de la U BT şi BCMU Piteşti, antrenorul echipei argeşene, Florin Nini a declarat:

„Mă bucur că am reușit să evoluăm într-o rotație lungă, am declarat la începutul sezonului că trebuie să facem acest lucru, tocmai pentru a reuși să menținem un tempo ridicat. Cred că am revenit în meci exact pe tempoul nostru, am avut 45 de recuperări, dintre care 18 ofensive, lucruri bune, care spun multe despre munca depusă colectiv.

Individual păcătuim, și pe final am avut o lipsă de reacție în ceea ce privește organizarea jocului, am avut aruncări forțate, greșite, lucruri de care Clujul a profitat. Noi am ratat, ei au marcat, îi felicit fiindcă au făcut un meci bun, îi felicit și pentru Supercupa câștigată.

Nouă ne trebuie o organizare mai bună pe final, o decizie mai bună ne-ar fi făcut câștigători. Am fost aproape de victorie, dar acum nu mai putem face nimic și trebuie să ne concentrăm pe meciul următor. Îmi pare rău ca am pierdut, am fost aproape să câştigăm.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here