„Aşa cum ştiţi, primele două jocuri au fost extrem de grele, pe terenul celor două echipe puternice, Cluj şi Sibiu. Adversare care au demonstrat în ultimii ani că joacă un baschet bun şi care ştiu foarte bine să folosească avantajul terenului propriu.

Avem o echipă schimbată în totalitate. În debut am reuşit doar la Cluj să facem un joc bun. În ceea ce priveşte meciul de la Sibiu, am jucat bine în prima parte, apoi am avut o cădere de care nu suntem nici bucuroși, nici mândri.

Suntem pregătiţi pentru primul meci de acasă cu Timişoara, şi ne dorim să obținem prima victorie. Echipa oaspete o văd ca pe toate cele 8 din Grupa A. Este un campionat periculos. Dacă în campionatele trecute jucai 22 meciuri împotriva unor echipe de nivel diferit, puteai să îți reglezi jocul pe durata sezonului, acum, acest lucru nu îți mai este permis.

Timișoara este o formație cu jucători imprevizibili, cu jucători buni pe relația 1vs1, care nici la aruncările de la distanţă nu stau rău, Este o echipă care se bate, care va veni, ca și noi, cu 0-2, și își va dori victoria. Sunt convins să ne vom putea pune în valoare avantajele, atuul terenului propriu şi calitatea echipei”, a declarat Florin Nini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here