În ciuda înfrângerii categorice, scor 4-1, suferită de fotbaliştii săi în meciul cu FC Argeş, antrenorul Daciei Unirea Brăila, fostul internaţional dinamovist Florentin Petre, s-a arătat mulţumit că echipa sa a început să arate ca una de fotbal.

Fair-play, aşa cum a fost şi ca jucător, Florentin Petre i-a felicitat pe învingători, la conferinţa de presă de după meci:

„Echipa noastră a început cât de cât să arate un joc frumos. Am avut perioade când am jucat destul de bine. Mai avem însă foarte, foarte mult de muncă.

Am întâlnit unul dintre cei mai buni adversari din liga a doua, cu o continuitate, cu rezultate bune, cu tradiţie.

Când vorbeşti de FC Argeş vorbeşti de o istorie şi de mari fotbalişti pe care i-a avut în aceşti ani de istorie. La un moment dat am sperat că nu vom pierde şi vom obţine un rezultat bun.

Am avut şi două – trei ocazii de unu la unu cu portarul, dar lipsa de concentrare la finalizare a lăsat de dorit”, a spus dl Petre.

„Noi până în iarnă trebuie să ne bucurăm de fiecare moment, iar punctele să se adune acolo, ca să fim bine. Voi vorbi cu autorităţile locale să ne ajute, pentru că fără bani, nu poţi să faci performanţă.

Anul viitor se împlinesc 100 de ani de la înfiinţarea clubului. Ar fi foarte frumos să scăpăm de retrogradare şi să facem un lot bun de jucători cu care Brăila să se mândrească” a mai declarat antrenorul Florentin Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here