Azi, de la ora 15, se joacă meciurile din ultima etapă a ligii a 2-a la fotbal. Duelurile sunt extrem de echilibrate, pentru că oricare dintre primele 11 echipe din campionat – despărţite de numai 4 puncte – se poate califica în play-off.

Potrivit informaţiilor Gazetei Sporturilor, un oficial al Petrolului Ploieşti, echipă care, de asemenea, speră la play-off (e vorba de Mihai Dogaru, membru în Consiliul de Administraţie al clubului prahovean şi vicepreşedinte al acestuia) ar fi încercat să ofere suma de 5.000 de euro arbitrului de centru, pentru a-i încurca pe cei de la Mioveni.

Una dintre condiţiile ca Petrolul să poată intra în play-off este ca Mioveniul să nu câştige cu Aerostar.

Pe fir a intrat Direcţia Generală Anticorupţie, care ar fi organizat azi un flagrant în acest sens, a informat site-ul Fanatik.

Oficialul Petrolului este audiat la această oră la Parchetul Tribunalului Bucureşti, mai informează presa sportivă de la Bucureşti.

Arbitrul, Andrei Antonie (foto) din Bucureşti, este cel care a sesizat autorităţile. El va conduce meciul de la Mioveni asistat de tuşierii Adrian Popescu (Craiova) și Vlad Bârleanu (București).

Un amănunt de culoare: arbitrul asistent Vlad Bârleanu a fost ziarist, până în urmă cu câţiva ani, şi a lucrat o perioadă la un ziar specializat pe dezvăluiri ale faptelor de corupţie, „Gardianul”, publicaţie dispărută între timp.

Programul complet al ultimei runde: Metaloglobus – Rapid, Pandurii Târgu-Jiu – Unirea Slobozia, Concordia Chiajna – ASU Poli Timişoara, U Cluj-Napoca – Petrolul, CSM Reşiţa – FCU Craiova, Ripensia Timişoara – Fotbal Comuna Recea, FC Miercurea Ciuc*– CSM Slatina, Dunărea Călăraşi – Viitorul Pandurii Târgu-Jiu; Gloria Buzău şi Farul Constanţa stau.

sursa foto: ucv1948.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here