„Autostrada Moldovei începe azi!

Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată.

Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

Începerea lucrărilor la bucăţica respectivă de autostradă are loc fix în ziua de 15 martie, zi în care, la îndemnul antreprenorului sucevean Ştefan Mandachi, cel puţin trei sferturi din ţară (mai puţin votanţii PSD-ALDE) va protesta, la ora 15, faţă de tărăgănarea la nesfârşit a construcţiei de autostrăzi în România.

Evident, ştirea triumfalistă despre demararea lucrărilor la aşa-zisa autostradă (până la urmă, e doar o centură de ocolire) a stârnit fie ironiile internauţilor, fie de-a dreptul mânia unora dintre ei.

Iată câteva mostre în acest sens. Dl Eugen Erhan din Bucureşti zice: „Materiale de construcție prezente pe șantier:
– 1 panglică
– 1 foarfecă”.

Dl Toader Stănescu, care locuieşte în Austria, e la fel de ironic: „Nici câinele meu Bobiţă nu-i mai crede”, iar dl Cristian Boroşteanu. din Lugoj, e vehement de-a dreptul: ” Nesimiţiţilor! Voi nu ştiţi decât să manipulaţi! Sper să dispăreţi din lista partidelor din România!”.

Revenind mai la Argeş: întrucât noi nu avem un Ştefan Mandachi şi nu s-a organizat niciun protest faţă de nedemararea lucrărilor la autostrada Piteşti-Sibiu, mai aşteptăm niţel.

sursa foto: Asociaţia Pro Infrastructură

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here