Iustin Preoteasa, un tânăr medic muscelean, de nici 30 de ani, a reuşit ca, în decurs de aproximativ doi ani de zile, să creeze, pornind practic de la zero, ceea ce este azi cel mai mare centru de medicină regenerativă şi complementară din România.

Clinica Alpha Medica (foto sus), localizată într-un cadru natural deosebit, în Voineşti, judeţul Dâmboviţa, e condusă de dr Iustin Preoteasa şi de soţia sa, Teodora.

Dr Iustin Preoteasa, un medic tânăr, specializat în Laserterpie de Joasă Frecvență și Oxigenoterapie Intravenoasă

Tânărul medic e fiul fostului director general al uzinei ARO Câmpulung, pe nume tot Iustin Preoteasa, e absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Capitală şi e specializat în Laserterpie de Joasă Frecvență și Oxigenoterapie Intravenoasă.

Ideea de la care a plecat la drum familia Iustin şi Teodora Preoteasa este aceea că, potrivit unui dicton, nu există boli, ci bolnavi. E o idee pe care a folosit-o, cu decenii în urmă, şi renumita academician dr Ana Aslan, întemeietoarea gerontologiei şi geriatriei româneşti.

„Medicina regenerativă reprezintă o revoluție în ceea ce privește tratamentele clasice, îmbunătățindu-le exponențial efectul terapeutic pozitiv.

Cu ajutorul aplicațiilor moderne ale domeniului Medicinei Regenerative și a noilor tehnologii, accentul cade preponderent pe cauza și nu pe efectul diferilor afecțiuni.

Astfel, putem întoarce clepsidra timpului, regenera, revoluționa și regândi o abordare terapeutică integrată pentru patologii complexe, care până astăzi nu își găseau rezolvarea, fiind în măsură să redăm calitatea vieții unui pacient”, se arată pe pagina de prezentare a clinicii Alpha Medica.

Terapiile efectuate în cadrul clinicii au ca principiu „stimularea la nivel celular a organismului pentru a se repara, pentru a răspunde atacurilor agenților patogeni, printr-o abordare biologică, naturală, vindecarea producându-se la nivelul cauzei, nu doar a simptomelor”.

Personalul clinicii de la Voineşti e alcătuit, preponderent, din medici şi cadre medii tinere. Desigur, imaginea datează din perioada pre-pandemie

Din echipa care lucrează la clinica Alpha Medica fac parte specialiști în Medicina Regenerativă din India, Spania și Germania, experți în Tehnici Celulare și Medicină Mitocondrială, Oxigenoterapie și Medicina hiperbară, dar şi medici români, specialiști în domenii precum Ortopedie-Traumatologie, Chirurgie estetică, plastică  și reconstructivă, dar și în domenii precum Endocrinologie și Diabetologie.

Clinica face parte din International Society for Laser Applications, Germania (Societatea Internațională de Aplicații Laser), este membru activ al Societății Germane de Oxigenoterapie, dezvoltând parteneriate internaționale cu medici specialiști din India, Germania și Spania.

Gama de afecţiuni care pot fi tratate este vastă ca medicina însăşi: de la tratamente „anti-aging” (împotriva îmbătrânirii) la afecţiuni oncologice, ortopedice (ortopedie fără chirurgie), endocrine, hepatice, infecţioase.

Ba chiar şi recuperări post-Covid, pentru cei care au trecut prin boală, dar au rămas cu sechele ale aparatului respirator.

Pentru mai multe detalii despre ce fel de medicină inovatoare se practică în moderna clinică de la Voineşti-Dâmboviţa, vizitaţi pagina de internet a acesteia, accesând link-ul de mai jos:

surse foto: alphamedica.ro, Facebook/Alpha Medica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here