Radu, un tânăr de numai 23 de ani din comuna Popeşti, fiul unui consilier local, a fost bătut cu sălbăticie duminică noapte, după ce două grupuri de tineri s-au luat la harţă.

De la harţă s-a ajuns la o bătaie pe viaţă şi pe moarte şi la lovituri cu toporul.

Radu a ajuns la Spitalul Judeţean în stare gravă şi a murit după nici 24 de ore.

„Polițistii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare ordonanțele de reținere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, pe numele a trei bărbați de 53, 24, respectiv 19 ani, din comuna Popești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei trei sunt bănuiți că ar fi fost implicați într-o altercație cu alți patru bărbați, pe raza comunei Popești, în urma careia un tânăr de 23 de ani a fost transportat spital în stare gravă. Totodată, din cercetări s-a stabilit ca tânărul de 19 ani ar fi condus un autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere”, a anunţat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Un consilier local din Popeşti, împreună cu cei doi fii majori ai săi, bănuiţi că l-ar fi omorât în bătaie pe Radu, vor fi azi prezentaţi unui judecător, cu propunere de arestare preventivă.

Imaginea este de arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here