Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, fostul fundaş dinamovist Cosmin Contra, a surprins, pentru a doua oară în acest an, convocându-l la lot pe atacantul de numai 19 ani al Viitorului Constanţa, Denis Drăguş (foto sus).

Legitimat la Viitorul Constanţa, Denis e născut la Bucureşti, dar la Piteşti a făcut primii paşi în fotbal. A fost promovat de Gheorghe Hagi la prima echipă a Viitorului, în Liga I, încă de anul trecut.

Denis Mihai Drăguş e fiul unui fost atacant din vremurile bune ale lui FC Argeş, Mihai Drăguş. Tatăl actualului internaţional român a jucat pentru FC Argeş în perioada 1996-97 şi 1998-99, în 29 de jocuri, marcând de patru ori.

În carieră, Drăguş senior a mai evoluat în Coreea de Sud (la Samsung Bluewings, echipă cu care a şi câştigat un titlu de campion, în anul 1998) şi în Rusia, la Torpedo Moscova şi Lokomotiv Nijni Novgorod.

Fiul său Denis ar putea să apară pe teren în jocurile României cu Lituania şi Serbia, din zilele următoare. Antrenorul Contra, a şi declarat asta, îşi pune mari speranţe în el.

sursa foto: FC Viitorul Constanţa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here