Firma care furnizează apă la Stâlpeni, fără administrator de patru zile

Date:

Share post:

Ieri s-a inițiat convocarea unei ședințe extraordinare de consiliu local la Stâlpeni, pentru rezolvarea situației de la Apa Serv Top SRL Stâlpeni, rămasă fără administrator de patru zile, notează azi colegii de la publicaţia locală Gazeta de Stâlpeni.

„Conform Codului Administrativ, ședințele de consiliu pot fi convocate și prin existența voinței exprimate de 4 consilieri, respectiv a unei treimi din numărul acestora, iar inițiatorul acestui demers, Cuțic Constantin, asta a încercat: constituirea grupului care să fie de acord cu ședința extraordinară.

Pentru că în afară de cei trei consilieri de la Pro România este nevoie de încă unul, l-am întrebat ieri pe WhattsApp pe Panainte Lucian, șeful PNL Stâlpeni, cum răspunde acestui demers. Deși aplicația arată că a văzut mesajul, a refuzat să răspundă, probabil pentru că nu avea permisiunea PSD-ului din comună sau a primarului Gabi Şerbănoiu (foto), așa cum ne-a obișnuit.

Am cerut… responsabilitatea consiliului local Stâlpeni, ca unic acționar al societății de apă și canal din comună. Firma este blocată de 4 zile, deoarece nu are un administrator cu un mandat exprimat printr-un contract valabil, semnat cu CL Stâlpeni. Din păcate, până acum doar foarte puțini dintre consilieri par a înțelege această responsabilitate necesară bunului mers al treburilor în comună”, mai scrie Gazeta de Stâlpeni.

sursa foto: Gazeta de Stâlpeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...

Deșeurile de ambalaj: ce sancțiuni riscă firmele care nu respectă legislația și cum pot fi evitate

Firmele românești trebuie să respecte destul de multe legi...