Final interzis cardiacilor în Liga 2 la fotbal: FC Argeş a promovat, CS Mioveni merge la baraj

Date:

Share post:

Ultimele trei meciuri jucate în această seară, în play-off-ul ligii 2 la fotbal i-au ţinut pe microbişti cu sufletele la gură până la ultima fază.

Sorţii păreau potrivnici echipelor argeşene: FC Argeş era la egalitate cu UTA, pe final de meci, iar CS Mioveni, echipă a tuturor posibilităţilor, ca şi Rapidul, era condusă acasă de codaşa Petrolul.

În Bucureşti, pe arena din Regie, echipa fiului lui Liviu Dragnea, Turris Turnu-Măgurele, conducea pe Rapid şi părea sigură de promovare.

Numai că Rapidul a egalat în minutul 97, la ultima fază a meciului, trimiţând pe FC Argeş direct în Liga 1, iar pe CS Mioveni, la barajul pentru promovare cu antepenultima clasată din prim ligă.

Până la urmă, Dumnezeul fotbalului a făcut un pic de ordine în brambureala din Liga 2: atât FC Argeş, cât şi UTA, meritau să promoveze.

Aşa că, la poarta stadionului „Nicolae Dobrin”, suporterii alb-violeţi au dat drumul petrecerii.

Scorurile finale: FC Argeş-UTA 1-1, CS Mioveni-Petrolul 1-2, Rapid-Turris 1-1.

Pe primul loc a terminat UTA, cu 30 de puncte, urmată de FC Argeş şi CS Mioveni, cu câte 27. Departajarea între formaţiile argeşene s-a făcut prin faptul că Mioveniul a avut rotunjit punctajul de intrare în play-off.

sursa foto: Facebook/Fotbal Club Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular