„La invitația președintelui ARTPLANING FAHOLO Seul, Hounggee Back, și a general managerului CMS Vienna, Popescu Alexandru Florin, orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești a susținut, în perioada 3-14 noiembrie, un turneu în Coreea de Sud”.

Informaţia ne-a fost furnizată de conducerea Filarmonicii din Piteşti.

„Concertele au avut loc la Seul, Mokpo, Chunan, Universitatea Soomyung, Yeong San Art Center, Universitatea Baekseok, fiind dirijate de Juan José Navarro Hernández, dirijorul spaniol care s-a aflat la pupitrul orchestrei simfonice anul trecut, la Pitești, și de Minseon Kim, dirijor și profesor din țara gazdă.

 În afara soliștilor coreeni, și concertmaestrul Filarmonicii Pitești, Mădălin Sandu, a fost invitat să susțină un concert, debutând, ca solist, în Coreea. Acesta a interpretat două piese de Vittorio Monti și Michael McLean.  

Publicul coreean s-a bucurat de interpretarea orchestrei simfonice a Filarmonicii Pitești, muzica lui Mozart, Grieg, Haydn, Beethoven, Mendelsohn, Ivanovici, Lehar, Strauss, Chopin fiind încă o dată o punte peste țări”, se mai arată în comunicatul de presă al Filarmonicii piteştene.

sursa foto: Filarmonica Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here