Joia aceasta (21 octombrie), în sala Simfonia a Filarmonicii din Piteşti va avea loc un concert simfonic mai puţin obişnuit. El e dedicat micuţului Ştefan Sandu, copilul care va avea nevoie, curând, de o ultimă operaţie care să-i permită să meargă pe picioarele sale, după ani întregi de tratamente şi terapii costisitoare, care au secat bugetul familiei sale.

Despre continua luptă cu viaţa a micului Ştefan am scris şi noi, în urmă cu câteva zile.

Alături de orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de italianul Gian Luigi Zampieri, va cocerta în premieră, ca solistă, tânăra flautistă italiancă Aurora Schiara (foto sus), în vârstă de numai 24 de ani.

„Ca urmare a faptului că la Pitești s-a depășit incidența de 10 la mia de locuitori (e vorba de infectarea cu Covid – n.r.), intrarea în sala de spectacole se va face pe baza certificatului verde (persoane vaccinate, testate recent sau care au avut boala – n.r.). Participarea publicului este de 50% din capacitatea sălii de concert. Spectatorii vor purta masca de protecție. Biletele pot fi achiziționate și de pe site-ul www.bilete.ro”, au anunţat organizatorii.

sursa foto: Facebook/Aurora Schiara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here