„Chiar dacă nu se poate întâlni fizic la concerte cu publicul, activitatea desfășurându-se, deocamdată, în mediul on-line, Filarmonica Pitești rămâne lângă spectatori și în această perioadă de pandemie.

În acest sens, instituția noastră va oferi, gratuit, din arhivă, CD-uri publicului meloman”, a informat azi FIlarmonica, printr-un comunicat de presă.

„Dacă vă doriți să aveți în format mp3 un CD cu un concert pe care să-l ascultați, așteptăm să ne contactați la 0248.220.111, să ne dați datele dvs. de identificare și să ne spuneți despre ce concert este vorba”, a mai transmis instituţia.

Această nouă iniţiativă lăudabilă a Filarmonicii din Piteşti vine doar la câteva zile de la o alta, la fel de bine primită, de a permite accesul gratuit la concertele viitoare medicilor, asistentelor şi celorlalte cadre medicale.

Revenind la iniţiativa de a oferi CD-uri gratuit melomanilor, avem, totuşi, o observaţie de făcut: CD-ul, ca mediu de stocare, tinde deja să fie depăşit. Mult mai folosite sunt mediile de stocare de tip stick sau harddisk extern.

Dar poate că responsabilii Filarmonicii au deja în vedere asta. Oricum ar fi, gestul rămâne lăudabil, iar astfel de iniţiative nu pot fi decât binevenite.

Imaginea este de la un spectacol din iunie anul trecut, în aer liber.

sursa foto: captură video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here