Fiica bulibaşei din Cluj, consilieră pentru romi a „Veoricăi”, îl aseamănă pe preşedintele Iohannis cu Hitler

Date:

Share post:

Multă lume nu ştia că, printre puzderia de consilieri şi cărători de mape guvernamentale de la Palatul Victoria există şi o anume Dana Rozalia Varga.

Doamna cu pricina e consilieră „pe problematică romă” a prim-ministrului Viorica Dăncilă şi e fiica răposatului bulibaşă al Clujului, Rudolf Varga.

Din 2008, de când e mereu prin structurile guvernamentale (mai puţin în perioada lui Dacian Cioloş, care a dat-o afară), dna Varga nu s-a remarcat prin nimic util, în folosul etniei din care face parte.

S-a remarcat, în schimb, recent, distribuind pe pagina sa de pe o reţea de socializare un colaj foto în care preşedintele Klaus Iohannis e asemuit cu Adolf Hitler.

Viorica Dăncilă şi „consiliera” sa, Dana Varga, fiica răposatului bulibaşă al Clujului

Imediat a reacţionat institutul „Elie Wiesel”: „Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel dezaprobă gestul unei persoane publice cu funcție de demnitar, care încearcă în scop politicianist să acrediteze asemănări între președintele Iohannis și dictatorul nazist”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al institutului.

Firesc, fiicei bulibaşei i s-a cerut să plece din funcţie. Deocamdată, însă, asta nu s-a întâmplat.

Şi nici şefa şi protectoarea acesteia, dna Viorica Dăncilă, nu dă semne că ar vrea să o demită.

Dana Rozalia Varga e membră a partidului ALDE şi a fost introdusă în structurile guvernamentale în 2008, de către actualul ei şef pe linie de partid, Călin Popescu-Tăriceanu.

sursa foto: www.ziaristii.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular