Ieri, într-un meci contând pentru prima ligă a campionatului feminin de volei, echipa FC Argeş Volei a fost învinsă acasă de campioana en titre, Volei Alba Blaj.

Jocul a avut loc în Sala Sporturilor din Piteşti şi a fost câştigat de oaspete cu scorul de 3-0.

Meciul n-a fost, însă, chiar la discreţia jucătoarelor din Blaj, altfel, o echipă mai valoroasă decât a noastră, cu jucătoare mult mai bine plătite, multe dintre ele internaţionale.

Argeşencele au opus o rezistenţă dârză în fiecare set, fapt descre care vorbeşte de la sine scorul pe seturi: 17-25, 17-25, 19-25.

De la FC Argeş Volei cea mai bună jucătoare a fost Daniela Lupescu (foto sus).

Următorul turneu al campionatului va avea loc la Voluntari, lângă Bucureşti, săptămâna viitoare. Acolo, FC Argeş Volei va întâlni echipa gazdă şi pe CSM Lugoj, echipe pe care fetele antrenate de Cristina Zanfir şi Ionela Davidescu le pot învinge.

sursa foto: FC Argeş Volei

1 COMENTARIU

  1. Eu nu stiu ,daca se mai are rostul ca aceasta pseudoechipa de volei,sa mai existe.A devenit ciuca batailor.Incompetenta staffului tehnic,al managementului,este evidenta,ridicolul in care este aceasta echipa,trebuie sa inceteze.numai 0-3,a luat bataie.Vorba aia,PROST SA FII,NOROC CA ESTI?Asa e si aici,CORONAVIRUSUL le ajuta pe handicapatele astea,cine le-o fi adus aici?Lipsa de profesionalism a dnelor Zanfir si Davidescu e clara.Risipa de bani publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here