Festivalul de muzică rock Posada se organizează în acest an în Câmpulung Muscel, după ce anul trecut condițiile pandemice nu au fost în favoarea iubitorilor de rock, care soseau inclusiv din alte localități, pentru a petrece seri de neuitat alături de trupele favorite.

Evenimentul va începe vineri, 3 septembrie și se va încheia duminică, 5 septembrie 2021, pe stadionul Municipal din Câmpulung. Așadar, 3 zile în care organizatorii promit să nu dezamăgească; vor fi prezenți artiști de renume din România, iar trupele underground vor avea șansa să se facă remarcate prin concursul care le este destinat. În 2021 se sărbătoresc 35 de ani de la întâia organizare a festivalului, așa că se anunță distracție pe cinste, care să recompenseze golul de anul trecut.

Nu vor lipsi, totuși, câteva reguli impuse de evoluția epidemiologică din acel moment, menite să păstreze siguranța participanților. Biletele vor fi puse la vânzare cu puțin timp înainte de începerea evenimentului, iar prețul lor este de 100 de lei.

Delia MUŞETESCU

sursa foto: Facebook/Posada Rock

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here