Fenomenul AUR: cum a ajuns partidul lui George Simion al patrulea din ţară, plecând de la nimic

Date:

Share post:

„Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a obținut, la alegerile din 6 decembrie, peste 500.000 de voturi (9%).

Un partid înființat de numai un an, cu puține filiale în teritoriu și cu logistică aproape inexistentă a ajuns peste noapte a patra forță politică din Parlamentul României”, notează, azi, colegii de la Recorder.

„Mai mult ca oricând, campania electorală care a precedat aceste alegeri parlamentare s-a desfășurat în mediul online și în principal pe Facebook. Și în timp ce restul partidelor încearcă de ani buni să folosească acest instrument, AUR a venit cu o strategie care a generat rezultate spectaculoase…

tidele: de la generalul Mircea Chelaru (PUNR, PRM, PC, candidat AUR la noi în judeţ – n.r.) până la Francisc Tobă (PSD) și Antonio Andrusceac (USR).

AUR s-a declarat împotriva nepotismului din politică, dar are pe liste membri ai aceleiași familii. AUR refuză eticheta de partid extremist, dar are printre lideri simpatizanți ai Mișcării Legionare

… Sub umbrela AUR s-au adunat: generali în rezervă, dacopați, persoane cu simpatii legionare, oameni acuzați de crime la Revoluție, activiști anti-mască, persoane anchetate pentru organizare de grup infracțional”.

Analiza completă a celor de la Recorder o puteţi citi accesând link-ul următor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular