„Accident rutier cu victimă un pieton (femeie) în stare de inconștiență, Micești, pe DN 73. Intervin două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă”.

Puţin înainte de ora 7 dimineaţa, acesta a fost mesajul pe care ISU Argeş l-a transmis, succint, către toate redacţiile.

Maşina al cărei şofer a provocat accidentul tragic din această dimineaţă, de la Miceşti

Din păcate, femeia respectivă, care mergea ca de obicei la serviciu, a murit la scurt timp după accidentul rutier căreia i-a căzut victimă. A vrut să traverseze şoseaua şi a fost izbită în plin de un Volkswagen Golf negru, condus de un pensionar din Bucureşti.

Tragedia s-a petrecut aproape de o trecere de pietoni, deci se poate presupune că victima încercase să traverseze pe „zebră”. Alte informaţii spun că victima a fost lovită de maşină în timp ce mergea, regulamentar, pe marginea drumului. Aceste aspecte le va clarifica, însă, Poliţia Rutieră.

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare, ora 9 – Poliţiştii de la Poliţia Rutieră Argeș austabilit , după cercetări, că „un bărbat de 74 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Micești, din direcția Pitești către Câmpulung, după iesirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite… a accidentat mortal o femeie de 34 de ani, din Domnești, care se deplasa pe aceeași parte a drumului”, a informat biroul de presă al Poliţiei.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a mai informat Poliţia.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here