În această dimineaţă, o femeie din comuna Albeştii de Muscel a fost găsită moartă lângă propria locuinţă. Victima zăcea într-o baltă de sânge, la aproximativ 50 de metri de casă.

În momentul în care a fost găsită, chiar dacă sexagenara avea capul crăpat în urma unei lovituri, aceasta mai trăia. A fost transportată imediat la spitalul din Câmpulung însă, din păcate, din cauza rănilor extrem de grave aceasta a decedat la scurt timp.

Judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi procurori ai ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au preluat cercetările pentru a stabili cine a putut face o astfel de faptă.

Din primele verificări s-a stabilit că este vorba de Valeria M., de 65 de ani din Albeştii de Argeş. Oamenii legii au aflat că femeia trecuse printr-o mare suferinţă după ce luna trecută unul dintre fii şi-a pus capăt zilelor. Victima mai are trei copii, două fete şi un băiat, care este principalul suspect în acest caz. De altfel, bărbatul de 30 de ani a şi fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here