„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Piteşti, au documentat activitatea a două persoane bănuite de trafic internațional de droguri de mare risc”, anunţă IPJ Argeş.

Joi seara, „poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Pitești au surprins în flagrant delict, pe un aeroport din București (probabil, Otopeni, pe Băneasa nu mai operează curse regulate de pasageri sau cargo – n. n.) , o femeie din Pitești, în timp ce ar fi încercat să introducă în România, în corp, aproximativ 350 de grame de metamfetamină.

Ulterior, femeia a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, a doua zi a fost surprins în flagrant delict şi un bărbat, cu care aceasta ar fi colaborat. Din mașina acestuia au fost ridicați 3.000 de lei, medii de stocare, precum și bunuri cu valoare probatorie.

Din informaţiile poliţiştilor se pare că în perioada 2017 – 2020, cei doi ar fi introdus și comercializat droguri de mare risc pe teritoriul României.

Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii, iar în cursul zilei de sâmbătă, au fost prezentați Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă a acestora.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Sursa: IPJ Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here