Astăzi, în jurul orei 13:00 un elicopter SMURD a aterizat pe stadionul „Nicolae Dobrin” pentru a prelua o persoană cu arsuri grave.

Se pare că este vorba de o femeie de 68 de ani, Maria B., din Ţiţeşti care, sâmbătă seara, vrând să pună o oală cu apă la fiert, nu se ştie cum, a căzut pe plita încinsă, suferind arsuri de gradul doi şi trei pe un sfert din suprafaţa corpului, pe mâini, pe picioare şi pe piept.

Din primele informaţii, se pare că femeii, care suferă de probleme cardiace, i s-a făcut rău în timp ce gătea. Sexagenara a fost găsită de fiul ei, venit de la serviciu.

Acesta a alertat vecinii care au sunat la 112. Imediat la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat-o pe femeie.

După ce a fost stabilizată, medicii au hotărât să o trimită de urgenţă la Spitalul de Arşi din Capitală, însă de la Bucureşti li s-a spus că secţia de terapie intensivă este închisă. După ce au mai încercat la câteva spitale din ţară, într-un final au primit un răspuns pozitiv de la Timişoara.

Aşa că, sexagenara a fost trimisă de urgenţă pe calea aerului la Spitalul Judeţean Timişoara pentru investigaţii mai amănunţite.

Imaginea este din arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here