Femeia pasionată de zgâriat maşini, identificată de Poliţie şi dusă la un binevenit control psihiatric

Date:

Share post:

De câteva zile, mai mulţi proprietari de maşini din Piteşti au avut surpriza deloc plăcută de a-şi găsi automobilele, parcate, având vopseaua zgâriată.

Astfel de acte de vandalism au fost semnalate cel mai des în cartierul Trivale, dar şi în Bascov sau în zona centrală a Piteştiului.

Individa care a vandalizat maşinile n-a luat în calcul, însă, faptul că unele dintre automobilele pe care i se pusese pata din senin aveau montate aparate video de înregistrare.

Aşa că proprietarii au făcut publice filmările.

„Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti s-au autosesizat și au efectuat verificări, după ce mai multe imagini care surprind o persoană în timp ce zgâria diverse autoturisme parcate în zone diferite din Pitești, au fost postate în mediul online.

În urma activităților desfășurate, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au identificat persoana care apare în imagini, femeie de 47 de ani, din Pitești, care a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a comunicat azi la prânz biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Din câte ştim, femeia în cauză a fost supusă unui control psihiatric, dar u cunoaştem încă rezultatele controlului.

Pentru a fi trasă la răspundere, însă, (dacă se va dovedi că are discernământ), e nevoie ca proprietarii maşinilor vandalizate să depună plîngeri în acest sens la Poliţie.

Deocamdată, a mai informat Poliţia Argeş, încă nu a fost depusă nicio astfel de plângere.

sursa foto: Facebook/Costin Mihăescu/captură video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular