Relatam acum trei zile despre faptul că pompierii de la ISU Argeş, sesizaţi de nişte pescari, au scos din apele lacului barajului de la Căteasca trupul neînsufleţit al unei femei.

După numai 72 de ore, oamenii legii au izbutit să identifice cadavrul, în ciuda faptului că nu avea documente de identitate asupra sa, iar starea avansată de descompunere nu permitea niciun fel de identificare vizuală sau prin intermediul amprentelor.

https://argesulonline.ro/trupul-neinsufletit-al-unei-femei-recuperat-de-pompieri-din-apele-barajului-de-la-cateasca/

Femeia găsită moartă a fost identificată după bijuteriile avute asupra sa; se numeşte Florica Dondea şi are 72 de ani; ea plecase voluntar de la domiciliul său din Ştefăneşti şi, foarte probabil, n-a mai putut reveni acasă (şi) din cauză că suferea de pierderi frecvente de memorie.

Poliţia a demarat o anchetă care urmează să stabilească cum şi în ce circumstanţe a ajuns biata bătrânică din Ştefăneşti până la Căteasca, în ce condiţii şi-a pierdut viaţa şi dacă la mijloc e sau nu vorba despre un accident.

Pe Florica Dondea o aştepta acasă fiul său Cristinel Vîlcov, care suferă de deficienţe locomotorii (e imobilizat într-un scaun cu rotile). Cristinel apelase, prin intermediul nostru, la sprijinul poliţiştilor argeşeni, pe care i-a rugat frumos să-l ajute să-şi regăsească mama.

Din păcate, povestea aceasta nu a avut un final fericit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here