Femeia care a reclamat condiţiile proaste de triaj din cortul Spitalului Judeţean Piteşti, externată fără să fi fost infectată cu Covid-19

Date:

Share post:

Cu aproximativ două săptămâni în urmă, am relatat despre cazul dnei Gina Proca din Piteşti, care a fost suspectată de infectare cu coronavirus şi care n-a avut tocmai cuvinte de laudă despre felul în care a fost tratată n cortul instalat în curtea Spitalului Judeţean din Piteşti.

„S-a spus la știri că sunt multe cazuri de coronavirus in Arges. Da, sunt pentru că ne țin ca pe animale… Nu avem dezinfectant de niciun fel, masca e tot cea cu care am venit de acasă; indiferent ce întrebăm nu se spune pur și simplu „așteptați!” Și așteptăm cu orele…

… ești băgat în corturile groazei și, dacă nu ai fost infectat, te infectezi sigur datorită mizeriei, lipsei de interes etc”, spunea dna Proca, acum două săptămâni.

Povestea dumneaei, însă, a avut un final fericit. Nu s-a infectat cu coronavirus în „corturile groazei”, aşa că testele au ieşit negative şi a fost externată.

„Am, însă, pneumonie, şi urmez tratament acasă”, ne-a declarat dna Gina Proca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular