Muzicianul botoşănean Felix Goldbach a fot desemnat, ieri, câştigător al concursului organizat de Consiliul Judeţean Argeş pentru postul de manager al Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, post deţinut anterior, ca interimar, de actorul Constantin „Bebe” Cotimanis.

Acesta din urmă nu a reuşit să obţină nota minimă (7) pentru proiectul de management, astfel încât nu a mai putut participa la proba de interviu şi a fost respins.

Dl Goldbach a absolvit Liceul de Arte „Ştefan Luchian” din Botoşani, apoi Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti şi a obţinut titlul de doctor în muzică la Universitatea „Valahia” din Târgovişte. Are în CV şi un curs postuniversitar la o instituţie de învăţământ superior muzical din Viena.

Felix Goldbach domiciliază la Târgovişte, unde este lector universitar la „Valahia”, la Facultatea de Ştiinţe şi Arte. Are un CV care impresionează în ale muzicii. Într-atât de mult încât nu putem să nu ne întrebăm de ce-o fi concurat la şefia teatrului şi nu la cea a Filarmonicii, unde realmente pare să fie mult mai calificat.

Deocamdată, numirea dlui Goldbach în fruntea teatrului nu poate fi oficializată, deoarece până mâine inclusiv se mai pot depune contestaţii. Rezultatul final va fi anunţat la 24 de ore după expirarea termenului de depunere.

sursa foto: Facebook/Felix Goldbach

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here