După ce am publicat azi un mesaj al „majorităţii angajaţilor” Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, referitor la situaţia sanitară explozivă din interiorul instituţiei, la câteva ore distanţă am primit şi poziţia conducerii instituţiei, în speţă a managerului Felix Goldbach.

O reproducem mai jos, integral, aşa cum am făcut şi cu mesajul citat:

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, acuzatoare la adresa conducerii Teatrului Alexandru Davila din Pitești, ne vedem nevoiți să venim cu următoarele precizări:

  • niciodată nu am avut în intenție să ascundem sau să trecem cu vederea aspectele legate de eventualele infectări cu Covid 19 în rândul personalului teatrului Alexandru Davila
  • întotdeauna am luat măsuri sporite de siguranță; oamenii au purtat măști și au lucrat distanțați fizic
  • am cunoștința de toate cazurile care sunt evidență la acest moment
  • cei care au făcut deplasarea la Chișinău cu ocazia festivalului Festis nu au nicio problemă de sănătate întrucât fie sunt vaccinați fie și-au făcut test înaintea plecării
  • eu însumi sunt vaccinat și nu am simptome Covid

Pentru a vă convinge de veridicitatea celor scrise, sunt deschis oricărei colaborări care să scoată în evidență aceste aspecte. Consider că cele apărute în media sunt speculații de natură să destabilizeze activitatea institutiei. Toate acestea le putem discuta marți întrucât în acest moment mă aflu la festivalul de teatru de la Chisinau.

Manager,
Felix Constantin Goldbach

sursa foto: Facebook/Felix Goldbach

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here