Publicaţia „Liber în Teleorman”, singura publicaţie locală anti-Dragnea şi anti-PSD, a relatat, ieri, un fapt trecut o vreme sub tăcere de autorităţile locale, deşi s-a petrecut în ziua de 6 aprilie.

Darius Dan, băiatul ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost bătut măr de nişte manelişti, într-o discotecă sătească din localitatea Buteşti, de lângă Videle.

Localul e cunoscut pentru apetenţa spre manele a publicului care-l frecventează. Junele Darius a cerut să se schimbe muzica, patronul s-a conformat, ceilalţi au protestat…iar de aici până la bătaia încasată de feciorul ministrului n-a mai fost decât un pas.

Evident, nimeni nu ştia cine e mama lui Darius Dan, atunci când i s-a aplicat „corecţia”.

Patronii localului l-au scăpat pe june ascunzându-l în bucătărie.

„A urmat o veritabilă desfășurare de forțe în Butești, ca să știe lumea că nu te pui cu fiul ministrului de Interne, iar acum cei care l-au lovit sunt speriați de consecințe.

În plus, circulă zvonul că fiul de ministru ar fi solicitat de la bătăuș nu mai puțin de 3.000 de euro ca să își retragă plângerea. Poliția, pe de altă parte, spune că ancheta e în plină desfășurare”, relatează cei de la „Liber în Teleorman”.

Articolul complet din „Liber în Teleorman”, mai jos:

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here