În această seară, tehnicianul echipei de fotbal FCU Craiova, Adrian Mutu, a debutat în faţa publicului-gazdă în compania echipei de suflet a „Briliantului”, Dinamo Bucureşti. Adi Mutu pierduse, în prima etapă, în deplasare, la Cluj-Napoca, cu CFR, scor 2-3, după un meci strâns, aprig disputat, în vreme ce „câinii” au învins acasă cu 3-2 pe FC Voluntari, după un hatt-trick de senzaţie al lui Deian Sorescu.

Elevii lui Mutu au pornit ca favoriţi în acest joc, cel puţin din punct de vedere al „specialiştilor” şi al caselor de pariuri. Jocul a fost condus de arbitrul Iulian Călin, din Ştefăneşti-Argeş, iar unul dintre tuşieri a fost un alt argeşean, Romică Bîrdeş din Piteşti. În linia de mijloc a oaspeţilor, Alexandru Răuţă. fost jucător la CS Mioveni, în urmă cu câteva sezoane.

Jucătorii lui Adi Mutu au început destul de ofensiv meciul, dar grădiniţa lui Dinamo s-a apărat bine şi a pus destule probleme pe contraatac. Fotbaliştii „Briliantului” au deschis scorul în repriza secundă, gol Vieira din centrarea altui străin, Bauza, apoi s-a jucat mai mult pe contre, cu Dinamo presând mai mult pe final şi având chiar o bară, prin Moldoveanu.

Copiii lui Dinamo nu au mai avut, însă, forţa să egaleze, dar au arătat ambiţie, dârzenie şi chiar ceva valoare. Adi Mutu îşi trece în cont primele puncte pe banca lui FCU Craiova, iar Dinamo a arătat că poate face o figură onorabilă bazându-se juniorii crescuţi în propria curte.

În imaginea de sus, galeria lui FCU Craiova, savurând succesul, la finalul partidei.

Celelalte rezultate ale etapei a 2-a: Chindia-Sepsi 1-1, FCSB-CSU Craiova 4-1, Farul-Gaz Metan 2-0, Voluntari-Botoşani 0-1, Clinceni-CFR 1-2, FC Argeş-UTA 0-1 şi CS Mioveni-Rapid 0-2.

sursa foto: captură video Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here