Parcă pusă în gardă de eşecul Craiovei lui Rotaru în faţa anonimilor albanezi de la KF Laci (scor 0-1), echipa lui Gigi Becali a început decisă să tranşeze repede în favoarea sa disputa cu echipa Şahtior Karaganda (Karagandy) din Kazahstan, din turul II preliminar al Conference League.

Bucureştenii şi-au masat adversarul în jumătatea proprie aproape toată durata primei reprize şi au avut mai multe situaţii de a marca. Au făcut-o, însă, doar o dată, prin tânărul Cordea, autor al unui şut frumos (foto) din afara careului, profitând şi de gafa portarului Şaţki.

Repriza secundă a început după acelaşi tipar, cu FCSB având o posesie copleşitoare, în vreme ce Şahtior a încercat câte ceva pe contraatac. Însă, pe măsura trecerii timpului, FCSB a redus ritmul de joc, poate şi din cauza schimbărilor neinspirate efectiate de Gigi Becali (se ştie, la FCSB primul 11 şi schimbările le face magnatul Becali, nicidecum antrenorul).

Bucureştenii au pasat mult de-a latul terenului şi în spate, neavând, practic, nicio ocazie importantă de gol în partea a doua a meciului.

Oaspeţii au prins curaj, au apărut mai des în preajma porţii lui Vlad şi au ratat 2-3 ocazii mari de a egala. Pe final, la FCSB a intrat şi tânărul Dumitru, împrumutat sezonul trecut la la FC Argeş. S-a încheiat 1-0 pentru FCSB, dar returul se anunţă dificil pentru români. Kazahii au arătat că sunt bine pregătiţi fizic şi ambiţioşi, ceea ce ar putea compensa diferenţa de valoare dintre cele două echipe.

Dacă vrea să se califice, FCSB va trebui ca în retur să transpire mai mult decât a făcut-o azi.

sursa foto: captură video Pro TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here