Aseară, primele două formaţii româneşti, CSU Craiova şi FCSB au debutat în primul tur preliminar al Ligii Europa (Europa League) la fotbal.

Echipa craioveană a jucat în deplasare, la Baku, cu azerii de la FC Sabail, în a doua sa apariţie în competiţiile europene şi s-a impus mai lejer decât o arată scorul de 3-2.

Pentru CSU au marcat Mateiu, Bancu şi Roman.

Diferenţa de valoare dintre cele două tabere a fost evidentă, chiar dacă la azeri a evoluat, cam o oră, fostul mijlocaş al lui Chelsea şi Real Madrid, ganezul Essien (ajuns la 36 de ani).

De cealaltă parte, FCSB a avut o misiune mai mult decât facilă împotriva echipei Milsami Orhei, din Republica Moldova.

Cu un patron căutat de Interpol (Ilan Şor a părăsit Moldova şi e căutat pentru mai multe fapte de corupţie) şi cu jucători neplătiţi de luni de zile, care au făcut drumul de la Orhei la Bucureşti cu autobuzul, Milsami nu putea emite pretenţii.

Totuşi, a fost doar 2-0 (goluri Tănase) pentru că FCSB a jucat slăbuţ, iar moldovenii s-au străduit din răsputeri să nu se facă de râs. Şi nu s-au făcut.

Lui Filip (primul din stânga, în roşu) i-au trebuit numai 10 minute să ia două galbene şi, implicit, să fie eliminat

Singurul care s-a făcut de râs a fost Filip, de la FCSB, care, abia intrat pe teren în minutul 62, a luat prosteşte două galbene în numai 10 minute, lăsându-şi echipa în inferioritate.

Astfel, ambele formaţii româneşti sunt, practic, ca şi calificate în turul 2 preliminar al competiţiei.

În imaginea de sus, Bancu (CSU), în duel cu un fundaş azer.

sursa foto: PFK Sabail, FCSB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here