La aflarea veştii că echipa de fotbal FCSB îşi va disputa meciurile de pe teren propriu la Piteşti, din cauză că Arena Naţională intră în reparaţii, suporterii lui FC Argeş au reacţionat cu vehemenţă.

Redăm mai jos un mesaj al suporterilor alb-violeţi către conducerea clubului FC Argeş, pe această temă, făcut public pe o reţea de socializare:

„Ca o reacţie la ştirile din presă care spun că FCSB îşi va disputa ultimele meciuri din acest an pe Stadionul Nicolae Dobrin, noi, suporterii, ne expunem punctul de vedere.

Suntem total împotriva acestei mutări şi vom face tot ce ne stă în putință pentru a nu lăsa acest lucru aberant să se întâmple.

Galeria s-a întors acasă la începutul sezonului trecut şi nu va mai permite ca oile ciobanului să spurce stadionul unde Nicolae Dobrin a făcut magie.

Ultima oară când FCSB juca la Piteşti, echipa Piteştiului era în Liga a 3-a şi nu avea susținerea noastră, dar noi tot am dezaprobat public mutarea.

Anulați acordul cu FCSB sau acceptați consecințele!”

Ca atare, patronul de facto al clubului FCSB, Gigi Becali, a şi anunţat că renunţă la varianta Piteşti. Posibile soluţii avute în vedere de Becali sunt Giurgiu sau Buzău.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here