Târziu, cu puţin înainte de miezul nopţii, pe arena din Giurgiu s-a terminat meciul de fotbal dintre echipa românească FCSB şi cehii de la Mlada Boleslav, din turul III preliminar al Ligii Europa la fotbal, manşa întâi.

Teoretic, FCSB a fost echipa gazdă, dar ce înseamnă gazdă pentru FCSB, echipă fără antrenor, dar şi fără stadion, fără suporteri, fără galerie?… la meciul de marţi, dintre FC Argeş şi Ripensia Timişoara au asistat mai mulţi spectatori decât la meciul umbrei Stelei.

De altfel, şi presa din Cehia remarca faptul că „jucăm cu o echipă în degringoladă, fără antrenor, fără suporteri şi fără stadion”.

Prima repriză a fost echilibrată, cu un uşor plus de partea oaspeţilor, care au avut 2-3 ocazii clare de a marca, risipite însă.

FCSB a şutat o singură dată la poartă (cehii au tras de şapte ori) şi n-a nimerit-o nici atunci.

Echipa lui Becali a ameninţar serios poarta cehilor abia prin minutul 72, atunci când Florinel Coman, alias Mbappe, a şutat frumos de la distanţă, dar portarul oaspeţilor a fost atent.

De aici încolo, cehii au cedat, treptat, iniţiativa, dând senzaţia că se mulţumesc şi cu un egal.

Finalul a aparţinut jucătorilor lui Becali, care au presat mai mult, dar fără să îi dea prea mari emoţii portarului oaspete Seda.

Florinel Coman (strigat din tribune când Mbappe, când Ciorinel), apoi Panţâru au ratat două ocazii mari de gol, pe final.

S-a încheiat, însă, nedecis, ceea ce-i face pe cehi favoriţi la calificare în retur. Nimic nu e însă decis. FCSB poate oricând marca în deplasare, aşa că şi manşa retur e deschisă oricărui rezultat.

sursa foto: capturi video Pro Tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here