Aseară, FCSB a fost la un pas să se facă de ruşine în faţa unei echipe din Liga a 3-a, CS Hunedoara, în meciul din 16-imile Cupei României la fotbal. Chiar dacă băieţii pregătiţi de Edward Iordănescu au reuşit, în prelungiri, să se impună în faţa hunedorenilor, scor 5-3, aceştia nu au fost în stare să ţină de avantajul care l-au avut de 3-0. Hunedorenii au reuşit o remontada istorică, egalând la 3 în repriza secundă.

Golul egalizator şi cel care a dus şi partida în prelungiri a venit în urma unui șut fabulos, executat de puştiul împrumutat de la UTA, Petre Simon, jucător care are un salariu infim, de doar 2.500 lei pe lună.

„… am ieșit la rampă cu o mentalitate pe care eu nu am mai văzut-o și nici nu o să o accept. Ce s-a întâmplat azi, va costa, echipa va suporta, vor plăti cu toții, eu nu accept așa ceva și nu tolerez.

Vor plăti financiar, vor suporta consecințele. Eu mi-am luat un angajament, eu îmi asum, dar ei trebuie să demonstreze că joacă. Suporterii au făcut deplasarea, asta te obligă. Cine nu poate duce presiunea, atunci înseamnă că nu își găsește locul aici. Sper să fi fost un accident”, a declarat antrenorul FCSB, Edward Iordănescu, potrivit site-ului sport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here