Dacă pentru jucătorii pregătiţi de Mihai Ianovschi şi Andrei Prepeliţă, remiza de aseară, din Trivale, cu FCSB (scor 0-0) a fost prilej de mare satisfacţie, bucureştenii au digerat mai greu rezultatul.

Convinşi că plusul evident de valoare îi va ajuta să se impună fără probleme în faţa lui FC Argeş, cei de la FCSB au constatat că mai e nevoie şi de un plus de ambiţie şi de dăruire faţă de adversar, ca să câştigi un meci.

Plus pe care l-au dovedit alb-violeţii… apropo de ambiţie şi de dăruire în joc: de când la conducerea echipei a venit, ca presedinte, Jean Vlădoiu, e evidentă şi o schimbare de atitudine, în bine, a fotbaliştilor. Exact cum era Vlădoiu, pe vremuri, ca jucător.

Cei de la FCSB, însă, au preferat să se lege preponderent pe teren. Cam ca în zicala aceea cu strugurii care se mai acresc din când în când.

„Nu puteai pasa deloc… noi suntem o echipă care pasăm mult, construim, jucăm ofensiv… terenul ne-a dezavantajat”, a spus, la finalul meciului, fundaşul FCSB Andrei Miron.

„A fost foarte greu pentru noi să ne facem jocul pe un astfel de teren, semiîngheţat, aproape impracticabil”, a acuzat şi tehnicianul oaspeţilor de aseară, Toni Petrea.

„Ne bucurăm că am luat un punct, pe un teren greu, contra echipei de pe primul loc… Muncim, am început să strângem puncte, suntem bucuroşi”, a spus Andrei Prepeliţă, la conferinţa de presă de după meci.

Ca o concluzie după meciul de aseară: cu ceva ani în urmă, celebrul fotbalist brazilian Ronaldo, legitimat la clubul Cruzeiro Belo Horizonte şi aflat atunci (1993 sau 94) la începutul carierei, a fost chestionat dacă nu s-a simţit incomodat de terenul greu pe care tocmai evoluase, contra unei echipe dintr-un eşalon inferior.

Genialul atacant a răspuns, citez din memorie: „Dacă toţi jucăm pe acelaşi teren, bun sau rău, starea lui nici nu mai contează. Tot cine e mai bun câştigă”.

sursa foto: Gabriela Neacşu

2 COMENTARII

  1. DUSTERUL TOFAN L-A MOCIRLIT PE MERTANUL MAN..CA SA STIE TIATA PRODTIMEA,INCLUSIV FCSBISTII DIN IPITESTI.FC ARGES,PLARESTE CHIRIE LA STADION.PRIMARIA SE OCUPA DE TOATA INTRETINEREA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here