În zilele de la finalul săptămânii trecute, la Piteşti s-au jucat meciurile primul turneu pentru locurile 9-12 din prima divizie de volei feminin.

Echipa clubului FC Argeş a obţinut două victorii (3-0 cu Univeritatea Cluj-Napoca şi 3-2 cu Medicina Târgu-Mureş), pierzând jocul cu cea mai bună echipă a play-out-ului, Belor Galaţi, scor 1-3.

Clasamentul, după acest turneu, găseşte formaţia piteşteană pe ultimul loc neretrogradabil:

9. Belor Galați – 33 puncte

10. FC Argeș – 19 puncte

11. CSU Medicina Târgu-Mureș – 16 puncte

12. U Cluj-Napoca – 6 puncte

Formaţia clujeană nu mai poate evita retrogradarea, astfel că, pentru evitarea penultimului loc, care înseamnă, de asemenea, retrogradarea, FC Argeş trebuie să se lupte cu echipa din Târgu-Mureş.

Totul se va decide în ultimul turneu al campionatului , care va fi găzduit de oraşul Galaţi, între 19 şi 21 aprilie.

Pentru a fi sigure de prezenţa în prima ligă şi la anul, piteştencele trebuie să învingă în meciul direct cu CSU Medicina Târgu-Mureş.

sursa foto: Facebook/FC Argeş Volei

1 COMENTARIU

  1. La fel ca la baschet,numele de FC ARGES este luat la mișto.Incompetenta,amatorism.Ciuca bătăilor cand joaca cu echipe mai răsărite.La baschet,Costescu e penibil,a ajuns si Galați si Voluntari sa faca mișto de BCMUÙUUU…turma de boi,ca vacile sunt la volei.Plus ca sunt o grămadă de pupincuristi care se pricep la toti si la toate,dar,sa critice nu,ca băieții cu siteurile,adică firma de apartament,platita de Gentea,iti taie microfonul imediat.Mtrache e tipul de la Feisbuc.Gingaras,e pupincuristul de serviciu,.Asta sa stie cei care citesc pe aici,ca sunt scarbit de ceea ce se petrece la aceste echipe,si nimeni nimic…Ale cui pile sunt?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here