După cum scriam ieri, în urma înfrângerii clare, scor 0-3 la seturi, în faţa principalei contracandidate la evitarea retrogradării, CSU Medicina Târgu-Mureş, echipa feminină de volei a Piteştiului, FC Argeş, a luat drumul ligii secunde (divizia A2).

N-o să intrăm prea mult în detalii. O să spunem doar că jocul rezultatelor nu ne-a ajutat, iar atunci când eşti la mâna altcuiva, de regulă pierzi.

Aşa a păţit şi FC Argeş Volei.

Aşa că de la anul, fetele pregătite de antrenoarele Cristina Zanfir şi Ionela Davidescu o vor lua de la capăt, în liga secundă.

Aceasta însă nu înainte de a se opera, sperăm, nişte schimbări la echipă. Modelul urmat în ultimii doi ani n-a prea fost unul de succes, aşa că trebuie schimbat ceva la FC Argeş Volei.

Imaginea este de arhivă.

Irina TEBEICĂ

sursa foto: FC Argeş Volei

2 COMENTARII

  1. Schimbați antrenorii,schimbați echipa,pupincuristii de pe site-ul echipei de volei…se vede cat de”priceputi”au fost sa demoleze cea mai slaba echipa de volei feminin din Romania.dar,nimeni nu a tras vreun semnal de alarmă.Toti se pricep la volei,,baschet,mai nou si la fotbal, se baga peste tot.Cu laude,lnimioare,pupicuri,Force be with you.nu rezolvi nimic.Doamnele antrenoare ,amicii lor,familiile si amicii jucătoare se cred atotcunoscatori.Degeaba,cei de la PUNKTNET,reteaza dreptul la replica,di sterg toate comentariile critice,ca adevarul iese la lumina,despre mafia si amantlacurile de acolo.La fel si la baschet.Ce,avem vreun succes de cand e Costescu la cârma?Primarule,baga controale financare sa vezi cum se papa banii publici..DE POMANA.

    • Ma scuzati, nu mi-am luat pastilele.

      Nu vă faceţi probleme, toţi ne supărăm la înfrângeri şi spunem la cald lucruri de care ne pare rău, apoi. Cât timp limbajul e unul decent, din partea noastră nu e nicio problemă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here