Înfrângerea de aseară, de acasă, din jocul împotriva formaţiei UT Arad, scor 0-1, coroborată cu eşecul din prima etapă, de pe terenul celor de la CSU Craiova, la acelaşi scor, a învolburat serios apele la echipa alb-violetă. Dacă în prima etapă, la Craiova, jucătorii au arătat ceva ambiţie şi dorinţă de a obţine un rezultat bun, FC Argeş a dezamăgit, din păcate, aseară, şi la acest capitol.

Reacţia primarului Cristian Gentea, omul despre care până şi copiii ştiu că face şi desface totul la echipă, nu s-a lăsat mult aşteptată.

„Sunt foarte dezamăgit de prestația echipei noastre… Am observat că am fost înjurat, jignit de câțiva dintre spectatori. De ce eu? Asta voi întreba mâine dimineață (azi – n.r.), la 8,30, când i-am chemat pe Jean Vlădoiu, Andrei Prepeliță, Mihăiță Ianovschi, Viorel Dumitrescu, Doru Toma și toți ceilalți, la stadion.

Dinamo de ce poate juca, cu fotbalişti neplătiţi de 5 luni, şi voi, cu lefurile la zi, nu puteţi?

Am vazut că îmi reproșați că nu aduc jucători? Eu??? Păi, cei plătiți pentru asta, ce fac? Știți, domnilor care mă jigniți, că acum 3 zile nu erau bani pentru salarii și, cu toate astea, ieri am reușit să fac în așa fel încât toată lumea să aibă banii în cont? Știți că toți sponsorii (O’Mac, Mozzart, Hidro Gaz și mulți alții) sunt aduși de mine? Nu știți!

Atunci, de ce vă răzbunați pe mine? Cu ce am greșit? Mâine (azi) dimineață îi voi anunța pe toți că, fără o victorie și un joc în care să vedem o implicare totală la Mediaș, salariile nu vor mai fi plătite în acest an!

Dacă Dinamo poate juca perfect, deși nu au primit salarii de 5 luni, de ce noi să nu putem??? Se pare că zicala românească „ești bun, ești luat de prost”, mi se potrivește de minune”, a scris primarul Gentea pe contul său de Facebook.

sursa foto: Facebook/FC Argeş Piteşti

1 COMENTARIU

  1. Cand constati ca nu ai cu cine si nici bani sa aduci ceva mai bun nu ai,atunci mai bine renunti pentru ca altfel banii intra intr-o gaura neagra fara nici o satisfactie si beneficiu.Pot fi folositi pt. scopuri mai nobile.
    Normal ca lumea injura pe cel care conduce si care este reprezentativ si nu pe secundari pe care poate nici nu-i cunoaste.
    Cel care conduce trebuie sa faca in asa fel incat sa evite injuraturile si reprosurile.Cand intri intr-o astfel de activitate iti asumi si riscurile si Momentan doar riscurile si insatisfactia.
    Multi oameni „mari” au fost injurati din cauza fotbalului.

    Foarte pertinent şi la obiect comentariul dv. Sperăm să-l citească şi dl Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here