FC Argeş, un nume nou în pole position pentru postul de antrenor principal: Bogdan Argeş Vintilă (surse)

Date:

Share post:

Fostul portar al lui FC Argeş de la finalul anilor ’90, Bogdan Argeş Vintilă, a devenit favorit să preia postul de antrenor principal al echipei de fotbal, rămas vacant după demisia lui Marius Croitoru, ne-au informat surse din interiorul clubului.

Din câte am aflat, discuţiile cu antrenorii Ionuţ Badea şi Adrian Ursea tărăgănează, astfel că oficialii echipei alb-violete s-ar fi reorientat spre un alt tehnician, de asemenea, un jucător exponenţial, cândva, pentru FC Argeş.

Bucureştean de origine, în vârstă de 51 de ani recent împliniţi, Bogdan Argeş Vintilă a crescut la copiii şi juniorii clubului Metalul Bucureşti, echipa cartierului Pantelimon. Club la care, între alţii, s-a format şi Dumitru Moraru, fost portar al Stelei, al lui Dinamo şi al echipei naţionale.

După un scurt periplu la Steaua, Vintilă a venit la Piteşti în 1993, a plecat în 1995 la Rapid, după care a revenit în Trivale pentru cea mai fastă perioadă din cariera sa, 1996-2000. A mai jucat la Progresul/FC Naţional, Chiajna şi Bursaspor, după care s-a retras şi s-a apucat de antrenorat.

Ca jucător a strâns inclusiv 5 selecţii la naţională.

Deţinător al licenţei UEFA Pro, care-i permite să antreneze la prima ligă, Bogdan Argeş Vintilă a colaborat îndeaproape cu Gheorghe Hagi, ca secund al acestuia la Galatasaray şi Viitorul. A mai antrenat la FC Voluntari, la naţionala sub 17 ani, la Metaloglobus şi a pregătit ambele echipe ale FCSB. În august anul trecut a fost anunţat şef al centrului de copii şi juniori al Concordiei Chiajna.

Vintilă a rămas ataşat de culorile alb-violete şi a demonstrat acest lucru în mai multe rânduri. E perceput de majoritatea suporterilor ca fiind unul de-al casei.

Clubul FC Argeş nu a făcut încă un anunţ oficial privind numirea lui Bogdan Vintilă ca antrenor principal. Tot ce ştim cu certitudine e că domnii din conducerea clubului îşi doresc ca echipa să aibă cât mai rapid cu putinţă un antrenor, pentru că mai sunt doar câteva zile până încep meciurile din play-out. Decisive pentru viitorul lui FC Argeş.

sursa foto: arhivă ArgeşulOnline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

De mâine reîncep programele de reînnoire a parcului auto Rabla Clasic şi Rabla Plus

De mâine, 24 martie, persoanele fizice şi juridice se...

Poliţişti argeşeni şi-au căutat azi viitori colegi printre elevii de la Liceul Sanitar din Piteşti

Poliţişti argeşeni au vizitat azi Liceul "Ion Cantacuzino" (Sanitar)...

Grădina Zoologică Piteşti, noul program de vară

Grădina Zoologică Piteşti trece, începând de săptămâna viitoare, la...

Prima ligă de fotbal ia o pauză; Naţionala se pregăteşte să rateze şi Euro 2024

Prima ligă de fotbal din România, alături de competiţiile...

UEFA o poate exclude pe FC Barcelona din cupele europene

Problemele se ţin lanţ de gruparea catalană FC Barcelona....