În afară de site-ul oficial al clubului şi de contul de Facebook al acestuia, suporterii lui FC Argeş şi microbiştii, în general, mai au de acum la dispoziţie încă o sursă de informare.

După modelul marilor cluburi europene (şi la noi unele au aşa ceva), FC Argeş şi-a lansat propria televiziune online, denumită FC Argeş TV.

În fapt, e vorba despre un canal oficial de You Tube al clubului, „unde vor fi difuzate știri, interviuri, dezbateri, opiniile suporterilor, imagini de la antrenamentele echipei și multe alte tipuri de conținut media”, după cum a anunţat clubul din Trivale, printr-un comunicat de presă.

Primul invitat la FC Argeş TV a fost ales să fie actualul tehnician (unul dintre ei, de fapt, pentru că avem doi), Andrei Prepeliţă.

Acesta „a vorbit despre parcursul echipei, obiectivele pe termen scurt și a depănat amintiri din cariera de fotbalist.

Suporterii alb-violeți sunt așteptați să se aboneze la canalul You Tube FC Argeș pentru a afla noutățile din viața echipei.

Ne dorim o colaborare cât mai bună cu instituțiile media, atât locale, cât și naționale, acestea putând prelua orice material difuzat pe canalul nostru”, se mai menţionează în comunicatul de presă citat.

Azi la prânz, canalul You Tube FC Argeş TV avea 177 de abonaţi.

sursa foto: captură video FC Argeş TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here