FC Argeş-Sepsi Sfântu-Gheorghe 1-1. Play-off-ul începe să se îndepărteze de Piteşti

Date:

Share post:

Meciul recent încheiat, în această seară, dintre FC Argeş şi Sepsi Sfântu-Gheorghe a început, practic, de la 1-0 pentru argeşeni, după ce Şerban a marcat încă din primul minut. După care meciul s-a mai încins un pic, dar tot cu Argeşul la conducerea ostilităţilor.

Se putea face 2-0 prin minutul 11, când acelaşi Şerban a centrat pe jos, în careul advers aglomerat, din lovitură liberă, dar portarul Niczuly a fost atent şi a respins în extremis mingea care mergea spre colţul lung. Cu 2-3 minute mai înainte, Meza Colli a irosit o bună şansă de a marca, şutând pe jos, pe centrul porţii, dintr-o poziţie excelentă, din căciula careului advers.

Sepsi n-a ieşit din propriul careu în primul sfert de oră, dar la prima ieşire, internaţionalul macedonean Aşkovski a şutat în transversală, de la vreo 30 de metri. Semn că „secuii” n-aveau de gând să se predea atât de repede şi fără luptă. A fost momentul începând de la care Sepsi a început să fie mai prezentă în jumătatea noastră.

Oaspeţii au mai ratat o ocazie importantă de a egala, dar la pauză s-a intrat la vestiare cu scorul stabilit la începutul jocului.

Secvenţă din prima repriză a jocului

La câteva minute de la reluare, Mitrea de la Sepsi a reluat cu capul din câţiva metri în transversala porţii lui Greab, profitând de o „gaură” între centralii noştri.

Replica a venit repede: la faza următoare, Dumitru a reluat spre poartă din apropiere, dar Aşkovski a scos de pe linia porţii o minge la care portarul lui Sepsi nu mai avea ce face, după ce ieşise aiurea din poartă.

Sepsi a reuşit totuşi să egaleze prin nou-introdusul Damaşcan, internaţional moldovean aruncat în luptă de nici 2-3 minute de antrenorul oaspeţilor, Cristiano Bergodi. Damaşcan a preluat o minge pe care Turda n-a izbutit s-o respingă şi a tras la colţul lung, pe lângă Greab, de la circa 7-8 metri, cu 12 minute înainte de final.

Păcat, cu un pic de atenţie, Grigore Turda ar fi putut să respingă acea deschidere în adâncime. Chiar ar fi trebuit să o facă.

Relativ puţini spectatori la meci: circa 400, cel mult 500, între care şi vreo 30-40 de suporteri deai oaspeţilor

FC Argeş a acuzat şocul primirii golului egalizator şi n-a părut să mai aibă forţa să pună sub presiune defensiva oaspeţilor. La rându-le, aceştia au dat impresia că se mulţumesc cu un punct „ciupit” la Piteşti, aşa că jocul n-a strălucit în faze de poartă, pe final.

Surprinzător, tot oaspeţii au fost mai periculoşi, fundaşul slovac al oaspeţilor, Ninaj, fiind la un pas să marcheze la o bâlbâială în careul nostru, după un corner. Putea şi Fatai să marcheze, în prelungiri, dar n-a făcut-o nici el.

Cu punctul luat azi (sau cu cele două pierdute), FC Argeş strânge doar 28 de puncte şi rămâne la 3 lungimi în afara play-off-ului, cu o etapă rămasă de jucat în acest an.

surse foto: ArgeşulOnline.ro/Irina Tebeică, Răzvan Marinescu

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...

Cauza tragediei de ieri de la Drăganu: o depăşire care n-ar fi trebuit făcută

Tragedia rutieră de ieri, de la Drăganu, despre care...

Capitala magiunului românesc se modernizează cu bani europeni

Orașul Topoloveni, din judeţul Argeş, până recent un târg...

OZN, secretele militare și chestiuni care nu mai sunt pentru nimeni un secret

În cartea sa ”Am vânat OZN-uri și extratereștrii”,  gen....

Cum au devenit urşii scuza pentru incompetenţa autorităţilor pe autostrada A1

Cei aproape 10 ani de când Ministerul Transporturilor şi...