Cu Tofan revenit în primul 11, la fel şi cu Drăghici, dar fără Deslandes, încă accidentat, FC Argeş se află, în această seară, în situaţia fericită să bifeze al 10-lea meci la rând fără înfrângere.

Adversarul, Sepsi Sfântu-Gheorghe, a fost o nucă tare; covăsnenii au arătat că nu sunt degeaba în plutonul fruntaş al clasamentului şi au controlat, în general, prima repriză.

Chiar dacă n-au avut decât 2-3 ocazii de gol în prima parte, oaspeţii au concretizat una dintre ele, prin Bouhenna, care a profitat de o respingere nefericită a lui Greab, a unei centrări în careul nostru.

În prima repriză s-a jucat mai mult la noi în teren

Şi în partea secundă, tot Sepsi a avut mai mult controlul jocului, dar Argeşul putea egala pe contraatac, în minutul 56, însă, şutul pe jos al lui Antun Palic a fost deviat în corner de portarul „secuilor”, Niczuly.

Centrarea din cornerul rezultat a ajuns la un fundaş oaspete, care a lovit mingea clar cu mâna, dar arbitrul Adrian Cojocaru a considerat că n-a fost intenţie şi a lăsat jocul să „curgă”.

Dumnezeul fotbalului a făcut, însă, dreptate, după numai un minut, când Dumitru a şutat de la marginea careului sus, la colţ, fără speranţe pentru Niczuly (foto sus).

De aici încolo, Sepsi a făcut pasul în spate, iar Argeşul s-a instalat la timona partidei. Oaspeţii s-au apărat, însă, bine, agresiv de la 30 de metri de poarta proprie în sus, aşa că nici Argeşul nu a avut şanse multe să se apropie de poarta lui Sepsi.

Doar câteva pase de efect ale lui Palic au mai stârnit ceva panică în apărarea oaspete.

Sepsi nu l-a mai deranjat, în partea a doua, pe Greab, însă, cu noroc, Safranko a fost la 3-4 metri de gol, după o centrare bună a lui Csiszer. Însă, vârful slovac al oaspeţilor a reluat peste poartă.

S-a terminat 1-1, un rezultat echitabil, care prelungeşte seria de invincibilitate a Argeşului. Păcat, în repriza secundă am fost mai buni şi puteam câştiga; dacă şi Malele, care a muncit enorm, prindea o zi mai inspirată, cine ştie…

sursa foto: capturi video Digisport, Răzvan Marinescu/Argeş Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here