La Casa Fotbalului din Capitală s-au tras azi la sorţi meciurile din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, competiţie în care şi FC Argeş e prezentă în această fază.

FC Argeş va întâlni, în deplasare, divizionara secundă ASU Politehnica Timişoara, o echipă modestă care are ca obiectiv, în acest sezon, evitarea retrogradării. Programul complet al sferturilor:

Poli Timişoara (Liga II) – FC Argeș

FC Buzău (Liga II) – FC Voluntari

Chindia Târgoviște – Sepsi OSK

ACSO Filiași (Liga III) – CSU Craiova

Meciurile se vor juca în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2021, la ore care încă nu au fost stabilite, într-o singură manșă eliminatorie, pe terenul echipei de eșalonul inferior sau mai slab clasată în campionatul trecut. Meciul Poli Timişoara-FC Argeş se va juca, foarte probabil, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara.

În turul precedent al competiţiei, FC Argeş a învins la Bucureşti, pe Dinamo, scor 2-1, iar bănăţenii au produs surpriza optimilor, trecând acasă cu 2-0 de Rapid. În 16-imi, FC Argeş a eliminat pe FC Botoşani, la penalty-uri, după o evoluţie senzaţională a portarului Flavius Croitoru, în vreme ce Poli Timişoara a învins colega de eşalon Unirea Slobozia, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Imaginea de sus este de la meciul contra celor de la FC Botoşani, menţionat mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here