Era clar, încă dinaintea meciului din această seară, cu Rapidul, că situaţia la echipa alb-violetă e niţel albastră. Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, îi ameninţa încă de acum două săptămâni pe jucători că nu le va mai plăti salariile dacă nu câştigă la Mediaş. A fost meci nul. Apoi a mai venit un avertisment de la Primărie, cum că „vor veni zile foarte grele” pentru jucători şi staff, dacă nu câştigă nici meciul cu Rapid.

O fi Rapidul echipă nou-promovată în Liga I în acest sezon, dar giuleştenii au arătat – nu doar la Piteşti, ci şi în etapele precedente – că formează o echipă solidă, ambiţioasă, dârză, cu mulţi jucători experimentaţi şi valoroşi în lot, gen Săpunaru, Dandea etc.

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru noi: n-au trecut decât 7 sau 8 minute de la fluierul de start când portughezul Hugo Viana a luftat, voind să respingă parcă cu călcâiul centrarea lui Belu-Iordache, puştiul Pănoiu a zis mulţumesc pentru cadou şi, rămas singur cu Greab, a marcat frumos de la circa 12 metri, cu un şut plasat, în dreapta portarului.

Restul meciului a fost o cursă lungă a Argeşului după golul egalării, semănând mai degrabă cu un necontenit cărat al apei cu ciurul. Argeşul a avut momente de posesie prelungită, a plimbat mingea de colo-colo până la limita plictiselii, dar culoare spre poarta giuleşteană… rar spre deloc. Niciun şut pe poarta Rapidului tot meciul…ce pretenţii poţi să ai, în asemenea circumstanţe?

Susţinuţi de o galerie care a cântat necontenit de când membrii ei – peste 1.000 – au ajuns la Piteşti, rapidiştii au rezistat fără prea mari probleme asaltului steril al alb-violeţilor, spre disperarea primarului Cristian Gentea, care a ales să urmărească meciul de la televizor, sperînd că poate aşa-şi va motiva supuşii. N-a ţinut.

Rapid a câştigat meritat şi putea să o facă la un scor chiar mai concludent, La noi, e clar, pe Andrei Prepeliţă nu-l prinde Sântămăria (Sfânta Maria) pe banca Argeşului, iar pe unii dintre jucătorii din lotul actual s-ar putea să nu-i mai vedem în tricou alb-violet după Crăciun.

Până atunci, însă, FC Argeş s-a instalat confortabil pe loc codaş, la subsol de clasament, şi va fi din ce în ce mai greu să ne urnim de acolo.

sursa foto: captură video Digisport

2 COMENTARII

  1. Revin cu un comentariu, fiindcă observ ca toata presa servită tatucului Gentea,ma refer ,în special la Dna Carmen Buliga,si agentia media pe care. reprezintă…ARGESUL,CURIERUL ZILEI,JURNALUL DE ARGES,Obiective,toate tac malc după meciul pierdut cu Rapidul.Cat despre aceste slugi ordinare,si anume..VLADOIU,Prepelita,Ianovschi,s-au pitit precum șobolanii in apropierea cutremurului,de furia majorității suporterilor.Nimic,nimic,niciunul nu are curajul sa iasa in fata si sa isi asume dezastru.In ritmul asta,e clar ca devenim principala candidatele retrogradare.Oare,unde am mai intalnit ceva asemănător?RUSINE,DONILOR DEVLA AS CAMPIONII FC ARGES,clona politică a echipei lui DOBRIN.

  2. Pana la ora asta,daxa aveau onoare ,Vlădoiu,Prepelita si Ianovschi isi prezentau demisia.Vin meciurile cu Sepsi si CFR.Intrebare ,Avem vreo sansa sa luam vreun punct?NU CRED.AFARA ,NEISPRAVITILOR DE LA ECHIPA LUI DOBRIN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here