FC Argeş, primul transfer pentru Liga I: atacantul senegalez Mediop Ndyiae, care a făcut furori la Ripensia

Date:

Share post:

Nici n-a trecut bine euforia promovării în prima ligă, că oficialii clubului FC Argeş au început să aducă întăriri pentru noul sezon competiţional.

Prima mutare a fost deja oficializată aseară: atacantul senegalez de 29 de ani Mediop Ndiyae a semnat cu FC Argeş pentru un sezon.

Acest Ndyiae are o poveste interesantă. A sosit în România la o echipă de liga a IV-a din judeţul TImiş, ACS Ghiroda, pentru care a marcat 28 de goluri în 32 de meciuri.

S-a transferat, însă, sezonul viitor, la o echipă de mare tradiţie, Ripensia Timişoara, abia reînfiinţată, dar care evolua în liga a V-a Timiş.

Cu Ripensia, Mediop a promovat, succesiv, din liga a V-a până într-a doua, după care a fost transferat la prim-divizionara de atunci, Dunărea Călăraşi. De aici a ajuns acum la FC Argeş.

În tricoul Ripensiei, Mediop a fost constant golgeterul echipei, adunând nu mai puţin de 127 de goluri în 123 de meciuri şi devenind favoritul tribunelor echipei din cartierul timişorean Ciarda Roşie.

„Echipa din Piteşti m-a dorit foarte mult şi am acceptat să vin la FC Argeş pentru că este o formaţie de tradiţie. Chiar dacă nu promovam în Liga I, tot veneam aici, pentru că îmi place proiectul care mi-a fost prezentat…

… Îmi doresc să am evoluţii cât mai bune, iar golurile mele să ajute echipa pentru a se menţine în primul eşalon şi în viitoarea ediţie de campionat”, a declarat Mediop pentru site-ul oficial al clubului www.fcarges-pitesti.ro

sursa foto: Magazin Ripensia Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular