Seara zilei de ieri a fost una bună pentru echipele de fotbal argeşene din prima ligă. FC Argeş a câştigat nesperat la Arad, scor 1-0 cu UTA, iar CS Mioveni a remizat în „deplasare” (vorba vine, pentru că meciul s-a jucat la Mioveni) cu Rapid, scor 1-1.

Meciul lui FC Argeş de la Arad a fost o mostră de pragmatism: echipa a şutat o singură dată la poarta arădeană (min. 80, Joao Miguel), a şi nimerit-o şi a şi marcat (foto sus). A fost singura ocazie de gol a Argeşului, dar a fost suficientă pentru a obţine toate cele trei puncte.

Asta şi pentru că Greab a făcut un meci mare, iar atacanţii Aradului s-a întrecut în ratări. Pe de altă parte, defensiva argeşeană a funcţionat bine şi am avut şi dramul de noroc necesar să câştigi chiar şi în faţa unei echipe mai bune.

Arădenii ar putea invoca ghinionul pentru eşecul de aseară, dar când ai vreo 7-8 ocazii mari de gol şi le ratezi pe toate, meriţi să iei bătaie.

Buziuc a deschis scorul pentru CS Mioveni în prima repriză

De cealaltă parte, CS Mioveni a jucat neaşteptat de bine în faţa Rapidului, echipă cu pretenţii de play-off şi de cupe europene. Ca de obicei, apărarea a fost punctul forte al Mioveniului, dar atacul, ca niciodată a creat adesea panică în treimea giuleşteană.

Dacă atacanţii argeşeni ar fi prins o zi ceva mai fastă, CS Mioveni ar fi putut câştiga fără probleme. Aşa însă, ratările exasperante ale galben-verzilor s-au răzbunat, Rapidul a egalat prin Hlistei (Buziuc deschisese scorul pentru Mioveni) şi a „ciupit” un punct contrar a ceea ce s-a jucat aseară.

sursa foto: Facebook/CS Mioveni, UT Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here