Cu trei înfrângeri în primele patru meciuri – a patra se profilează la orizont, la Piteşti vine CSU Craiova – echipa de fotbal FC Argeş a luat-o binişor pe Argeş în jos şi e deja una dintre candidatele favorite la retrogradare.

Aceasta din cauză că echipa e, în linii mari, aceeaşi care a promovat din liga secundă. Or, la prima ligă, nivelul e mai ridicat, pretenţiile la fel, lucru pe care „omul de cuvânt” care conduce FC Argeş abia acum îl pricepe.

Soluţia ar fi să aducă la echipă jucători de valoare superioară celor existenţi. În schimb, candidatul Cristian Gentea, căci despre domnia-sa este vorba, a recurs la ideea de a „îngheţa” salariile jucătorilor.

Ce naivitate! Crede oare dl Gentea că dacă le taie lefurile lui Turda sau lui Şerbănică, valoarea acestora va creşte?

Evident că nu. Nu penalizarea financiară a actualilor jucători – oare cât de legală e o astfel de „îngheţare” a salariilor, că pare ceva nu tocmai în regulă? – e soluţia, ci aducerea altora, mai buni decât cei pe care-i avem acum.

„Asemenea lipsă de responsabilitate n-am văzut. Dacă atitudinea nu se schimbă, implicarea, atunci lucrurile se vor schimba… Începând de astăzi toate obligațiile financiare pe care le avem față de jucători, față de staff sunt blocate… să n-aud de drepturi salariale, de prime…

Începând de astăzi până nu apar rezultatele și nu se observă clar o schimbare și în joc și în atitudine nu mai vorbim de bani”, a declarat candidatul PSD la funcţia de primar al Piteştiului, Cristian Gentea, care e şi şeful clubului FC Argeş, pentru cei de la Fanatik.

sursa foto: Facebook/Cristian Gentea

1 COMENTARIU

  1. Papagalul GENTEA,isi va lua „zborul”din primarie,dupa meciul cu Craiova.Modul penibil,in care manageriaza destinele lui FC ARGES,cu o echipa sub orice critica…Stoica=un mutulica,purtator de genti pt alte echipe,Badea=antrenr\orul filozof,care in-Kant-a,cu vorbe,cu fotbal,mai putin..fotbalisti=niste gloabe.Scurt.Intrebare..de ce nu accepta actionariat 51%strain?PT. CA E CAMPANIE ELECTORALA,SI MUSIUL DE CUVANT,SE DA SALVATORE DE LA PATRIA..PARDON..DELA CITA PITESTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here