FC Argeş, pas hotârât spre play-out: 0-2 cu Ceahlăul. Lăsaţi discuţiile despre promovare, hai să vorbim despre evitarea retrogradării

Date:

Share post:

FC Argeş a pierdut clar, scor 0-2, meciul de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, după un joc în care aproape că nu l-a deranjat deloc pe portarul gazdelor.

Meciul, practic, a început de la 1-0 pentru Ceahlăul. Esteban Orozco şi-a ţinut un adversar în careu, la un corner, iar arbitrul a dictat penalty. Albanezul Azdren Llullaku a transformat lejer, pe centrul porţii. Cătălin Straton plecase… el ştie unde.

Azdren Llullaku a deschis scorul dintr-un penalty provocat de Esteban Orozco

Peste vreo 10 minute, Ceahlăul a mai primit un penalty. Relativ uşor acordat, dar, cum se zice, cu ceva „acoperire regulamentară”. Patrick Petre, fiul lui ex-internaţionalului dinamovist Florentin Petre, a fost faultat şi nu prea. Arbitru a decis c-a fost fault şi a arătat punctul cu var.

De data aceasta, acelaşi Azdren Llullaku a tras alături. Cătălin Straton fusese, oricum, pe minge.

Indiferent de felul cum au fost acordate penalty-urile, a îngrijorat permeabilitatea defensivei lui FC Argeş în prima repriză. Moldovenii au ajuns prea uşor la poarta Argeşului. Şi au creat adesea situaţii de gol.

Patrick Petre a punctat pentru 2-0, după aproximativ o jumătate de oră de joc

După vreo jumătate de oră de joc, acelaşi Patrick Petre a scăpat singur cu Cătălin Straton şi a marcat fără probleme, deşi Mario Tudose l-a talonat îndeaproape.

Vorbim doar despre promovare, dar retrogradarea bate la uşă

În continuare, paradoxal, tot moldovenii, antrenaţi de profesorul de matematică Cristian Pustai, au fost la timona partidei. Replica Argeşului a fost cvasiinexistentă în prima repriză.

La fel şi în a doua: o singură ocazie de gol, cât de cât, de semnalat, de partea Argeşului.

Victoria gazdelor a fost absolut meritată. La Piteşti, după luni de zile de discuţii despre promovare, ar trebui cineva să dea tonul unei discuţii mult mai apropiate de realitate. Aceea despre evitarea retrogradării.

Mai sunt 5 etape din sezonul regulat, iar FC Argeş va juca, foarte probabil, în play-out. Iar acolo, două înfrângeri la rând pot însemna meciuri cu Vediţa Coloneşti sau cu Unirea Bascov, din toamnă.

sursa foto: capturi video DigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeş l-a legitimat pe Andrei Şerban, ultima dată la Chindia Târgovişte

FC Argeş a anunţat azi oficial legitimarea lui Andrei...