Acum 68 de ani, la Piteşti, sub numele de Dinamo, se năştea ceea ce e azi FC Argeş, dublă campioană a României şi una dintre cele mai respectate cluburi de fotbal din ţară. Conducerea clubului nu putea rata o marcare corespunzătoare a momentului.

Astfel, „clubul FC Argeș și municipalitatea piteșteană au răspuns solicitării suporterilor echipei și pun la dispoziția lor locuri cu intrare gratuită la meciul din data de 7 august, dintre FC Argeș și FC Rapid București, situate la Peluza Nord a Stadionului „Nicolae Dobrin”, unde va avea loc întâlnirea sportivă de sâmbătă. Singura condiție pentru ocuparea unui astfel de loc este purtarea tricoului FC Argeș sau a unei costumații în culorile alb-violet”, a transmis clubul.

Suporterii se vor aduna în Piaţa Primăriei, urmând ca de acolo să urce spre stadion, cu aproximativ o oră înainte de startul partidei. Reamintim că la meciul respectiv şi copiii sub 12 ani au acces gratuit, cu condiţia să fie însoţiţi de părinţi.

Jocul cu Rapid e foarte important pentru echipa din Trivale, pentru că în precedentele trei etape de campionat, alb-violeţii nu au strâns decât un singur punct (după un 2-2 la Mediaş, cu Gaz Metan), astfel că trei puncte mâine contra giuleştenilor ar fi o mare gură de oxigen.

De altfel, primarul Cristian Gentea, şeful de facto al lui FC Argeş, i-a ameninţat pe jucători că, în absenţa unui rezultat bun cu Rapid, vor urma „represalii” asupra jucătorilor şi staffului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here